Teste gratuite pentru reducerea decalajului salarial dintre sexe

Decalajul salarial dintre sexe este o problemă costisitoare. Un decalaj salarial de 9,1 % în România reduce substanțial, pe o perioadă de 30 de ani, venitul unei femei. Pentru a ajuta femeile, bărbații și angajatorii lor, au fost create două teste, i.e. unul pentru angajați și unul pentru angajatori. Ambele oferă o privire rapidă asupra metodelor de a reduce decalajul salarial dintre sexe.

Alegerea industriei și a locului de muncă este cauza cea mai mare a decalajului salarial dintre sexe. După aceea, este recomandată menținerea într-o formă bună a abilității de cercetare, folosindu-se opțiunile suplimentare de antrenare. De asemenea, menținerea locului de muncă îmbunătățește abilitatea de cercetare a angajatului. Renunțarea la locul de muncă atunci când copiii sunt anticipați îngreunează foarte mult recuperarea, dupa mai mulți ani, a unui loc de muncă bine plătit. În practică, femeile cu copii lucrează, de obicei, mai puțin, au mai puține oferte de antrenare suplimentare și, prin urmare, au o șansă mai mică de a avea o carieră bună. Decalajul rezultă, așadar, dintr-o combinație de alegeri. Testele angajaților evidențiază aceste opțiuni de carieră.

Testul pentru angajatori include mai multe aspecte de ordin legal. Ca și angajator, nu ați vrea să fiți acuzați de discriminare sexuală.
  • Dar cum să vă asigurați că plata egală a muncii este asigurată cu adevărat?
  • Cum puteți respecta normele ILO și UE?
  • Cum puteți evita hărțuirea sexuală la locul de muncă?
  • Cum puteți evita să fiți numit un sexist atunci când nici una din angajatele dumneavoastră nu este însărcinată?

Așadar, testul online pentru decalajul salarial dintre sexe de pe Salarulmeu.ro și Wage Indicator ajută angajatorii să evite greșeli costisitoare și situații stânjenitoare.


Test pentru angajați

Test pentru angajatori
loading...
Loading...